Бебето би трябвало да се появи най-късно до понеделник Британците се

...
 Бебето би трябвало да се появи най-късно до понеделник Британците се
Коментари Харесай

Нещо става с Меган Маркъл и бебето й

 Бебето би трябвало да се появи най-късно до понеделник 
Британците се интересуват в този момент от раждането на Меган Маркъл повече, в сравнение с от Брекзит. Независимо от спекулациите, че тя към този момент е родила, истината е напълно друга. Меган придвижва плода и бебето не желае да се появи на бял свят.

Медиите на Острова към този момент цитираха очевидци, които се кълняха, че са видели кралския конвой, а в една от колите - розово одеялце. Все отново раждане не е имало. Това твърди " Дейли мейл ", цитирайки осведомен източник от двореца. Според него Меган придвижва плода, което значи, че плануваният термин на раждането от дълго време е минал, написа Блиц.

В това положение в действителност няма нищо необичайно, разясняват медиите на Острова. Съпругата на принц Хари е на 37 години и чака първото си дете, а източниците от двореца настояват, че тя се оправя добре със положението си. „ Тя е добре, дружно с Хари са в имението им Фрогмор Котидж. И двамата са в доста положително въодушевление “, твърди източникът.

Медиите във Англия разясняват и какво следва. Бебето би трябвало да се появи най-късно до понеделник и ще е момиче. То ще носи името Даяна, кръстено на известната си баба - принцеса Даяна. Принц Хари към този момент анулира пътуването си до Холандия. Дядото - Чарлз и брачната половинка му Камила пък възнамеряват аудиенция в Германия. И въпреки всичко, в случай че бебето се роди, те са подготвени да се върнат на мига във Англия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР